Constructie- & Tuintechniek
Tuinmeubelen
Vlonderbeschoeiingen

Specials (Overige werkzaamheden)


Naast het maken van diverse constructies voor tuin en erf.†Behoren het maken van bijzondere tuinobjecten ook tot de mogelijkheden. Zoals maatwerk tuinhuizen, schuren, veranda's.

Ook hierbij speelt een hoge mate van afwerking een belangrijke rol en natuurlijk de duurzaamheid van het eindproduct. Zodat er niet alleen een mooi eindresultaat is maar ook een robuust bouwwerk dat ons grillige klimaat kan doorstaan. Waarbij een gedegen advies over het onderhoud ook belangrijk is en gegeven wordt.

Zo maakten wij in 2018 een tuinhuis van een zeecontainer. Hierbij werden de wanden deel verwijderd en verplaatst. Waarbij het bouwwerk in drie† compartimenten werd verdeelt. Er een kanteldeur gemonteerd werd aan de kopse kant zodat er veilig† fietsen in geparkeerd kunnen worden. Een kleine schuur voor tuingereedschap en daarnaast een overdekt deel met terras aan de tuinzijde. Multifunctioneel en met gebruik van mooie materialen zoals IPE hardhouten planken blind bevestigd (schroeven uit het zicht) en staal.

Wij beschikken over een moderne werkplaats met alle gereedschappen en machines die nodig zijn voor onze werkzaamheden en waar bij dus voorbereidende werkzaamheden buiten de tuin om voorbereid kunnen worden. Daardoor zijn wij minder afhankelijk van het weer en kunnen wij efficiŽnter en met minder overlast de werkzaamheden uitvoeren.


Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van onze specials

Zeecontainer berging / verblijf
Producten bekijken

Houtnaar
© Copyright 2023
KvK 60688416
Algemene voorwaarden
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT